Oppskrifter
Sjokoladekuler med dadler
Er sjokoladekuler en favoritt hjemme hos dere? Da må dere bare prøve denne oppskriften!
Hele familien min elsker de, og jeg anbefaler de på det sterkeste.
21.08.2017
kommentarer
Malin Bruset - Mamma til Ronja og Isak
Ingredienser
20 Porsjoner
- 2 dl havregryn
- 1 dl nøttemel av mandler/hasselnøtt (finmalte nøtter) eller kokosmel
- 4 ss kakao
- 1 teskje vaniljepulver
- 6 store dadler uten stein (omtrent 130 gram)
- 50 gram meierismør
- 2 ss vann
- 2 dl kokosmasse å rulle i
Dette trenger du
- Foodprosessor
Slik gjør du
- 1
Miks dadler og vann i en foodprosessor.
- 2
Legg i resten av ingrediensene og miks til det blir en jevn røre.
- 3
Hell ut kokosmasse på en tallerken.
- 4
Rull baller av sjokolademassen og rull dem i kokosmassen.
- 5
Det blir 20-30 stykker.
TIPS!
Oppbevar dem i kjøleskapet i 3 dager eller frys dem ned. De er veldig fine å alltid ha tilgjengelig i fryseren.
Skal de serveres til voksne kan du bytte ut vannet med kaffe, som gir en litt kraftigere smak.
Les også:
Snickers med dadler
FØlg oss på facebook
Legg igjen en kommentar Avbryt svar
13.10.2017
Maiken Walle - Mamma til Elida og Gabriel