Oppskrifter
Pastinakkpuré
Pastinakkpuré egner seg godt som en av de første mosene til babyen og kan gis som introduksjon fra 4-6 måneder.
06.06.2017
kommentarer
Malin Bruset - Mamma til Ronja og Isak
Ingredienser
2 Porsjoner
- 1 stor pastinakk
- 1 ts smør
Dette trenger du
- Kjele
- Stavmikser
Slik gjør du
- 1
Skrell pastinakk og kutt den i biter
- 2
Legg bitene i en kjele med vann og kok dem, eller dampkok dem i 10-15 minutter, til de er myke
- 3
Hell av vannet fra kjelen og legg i smør. Bruk en stavmikser og miks til du får en myk og jevn purè
- 4
Servere maten, men pass på så den ikke er for varm
TIPS!
Maten som blir over kan oppbevares i en boks i kjøleskapet i 2 døgn. Du kan også fryse ned i porsjoner og oppbevare maten i fryser i 2-3 måneder.
Pastinakkpurè er også veldig godt til resten av familien og passer sammen med retter som inneholder fisk eller kjøtt.
FØlg oss på facebook
Legg igjen en kommentar Avbryt svar
13.10.2017
Maiken Walle - Mamma til Elida og Gabriel