Oppskrifter
Blomkålpuré
Blomkålpuré kan enkelt lages og den passer veldig bra som en av de første smaksprøvene.
Den er myk i konsistensen og mild i smaken.
16.10.2017
kommentarer
Malin Bruset - Mamma til Ronja og Isak
Ingredienser
5 Porsjoner
- 1/2 blomkål
- 2 ss kokosmelk
Dette trenger du
- Kjele
- Stavmikser
Slik gjør du
- 1
Kutt blomkål i biter og kok bukettene.
- 2
Hell av vannet når blomkålen har blitt mør. Det tar omtrent 20 minutter.
- 3
Hell i kokosmelk og bruk stavmikseren til du får en jevn mos.
Server!
TIPS!
Blomkålpureen holder i kjøleskapet i én dag og i fryseren i 3 måneder.
Du kan bruke smør eller kaldpresset olje istedet for kokosmelk om du ønsker.
FØlg oss på facebook
Legg igjen en kommentar Avbryt svar
13.10.2017
Maiken Walle - Mamma til Elida og Gabriel