Babymatbloggere

Vi er Babybloggernes babymatbloggere. Vi leker, eksperimenterer, fotograferer og har det gøy med mat til de minste.

Anne Christophersen

Mamma til Leah

Jeg heter Anne, 36 år, gründer av Babybloggerne og ABCbabymat. Først og fremst er jeg mamma til verdens herligste jente, lille Leah, som ble født på termin og på bursdagen til pappa, 25 november.

Malin Bruset

Mamma til Ronja og Isak

Jeg heter Malin, 34 år og mamma til Ronja og Isak. Jeg er ernæringsterapeut, forfatter av Den lille Barnematbibelen og ansvarlig for ABC babymat :)

Therese Jensen

Mamma til Ive

Jeg heter Therese og er medgründer av Babybloggerne og ABCbabymat. 33 år og mamma til Ive, født juni 2016.

Julie Høie

Mamma til Elliot James

Jeg heter Julie, er 30 pluss år, og en av Babybloggerne. Den 3. mai i år på sin tantes bursdag fikk livet mitt en dypere mening. Da kom nusselige Elliot James til verden, og han fortryller dagene.

Maiken Walle

Mamma til Elida og Gabriel

Jeg heter Maiken og er 30 år. Jeg er ernæringsrådgiver og gründer av SunnStart. Jeg er babybloggernes egen matekspert. Jeg har to fantastiske barn. Gabriel på 3 år og lille Elida på 1 år.

Anne Cecilie Flakstad

Digital designer

Jeg heter Anne Cecilie, 38 år og er medgründer av Babybloggerne og ABCbabymat. Jeg står for design av nettsiden og visuell profil.

Kirsten Resaland

Psykolog og småbarnsmor

Jeg heter Kirsten, er gift med en veldig fin fyr, har to superkule, små gutter, og er utdannet psykolog. Jeg har jobbet mye med par og familier, noe med voksne og enda mer med barn og ungdom.

Nina

Mamma til Sigurd

Nina, førstegangsforelder til Sigurd på snart 2 år. Sammen med min bedre halvdel gjør jeg ting jeg ikke kan og navigerer meg gjennom småbarnsforelderjungelen med varierende suksess.

Strikkefar

Pappa til Live Eline og Ludvig

Jeg heter Joakim og er pappa til Live (3 år) og Ludvig (7 mnd). Sammen med supermamsen, blir livet som strikkende småbarnsfar (nesten) en lek. Lyder derav navnet Strikkefar.

#
hits